Indkøb

I Ollioules er der et godt udvalg af forskellige butikker:

3 bagere (“den røde” er den bedste, ligger på Avenue G. Clémenceau, når man går til turistkontoret, over broen og lidt videre)

1  supermarked på Rue de la République i gåafstand fra huset med et pænt stort udvalg, men selvfølgelig ikke som det store “Carrefour”, som ligger på vej til Toulon i bilafstand.

2 slagtere, den ene lige nede på torvet

1 fiskehandler

1 butik med frisk pasta

1 osteforretning

1 vinforretning

1 forretning med specialøl fra hele verden (på Cour Voltaire på “den anden side” af kirken)

1 nougat butik (og hvis man er heldig, kan man komme ind bagved og se, hvordan de i flere generationer har lavet nougat)

-for blot at nævne nogle af dem. Dertil kommer jo så, at der er marked 2 gange om ugen med et stort udbud af alle slags madvarer.

Der ligger desuden 4 caféer nede på torvet, flere pizzariaer og forskellige gode restauranter.

På vej ud af byen i retning mod Sanary er der i 2020 åbnet en spændende butik med lækre specialiteter fra egnen det øvrige Frankrig. Kør forbi tankstationen, så kommer den på venstre hånd.

Vil man gerne i et rigtigt stort supermarked, så kør til Carrefour, der ligger i retning mod Toulon. Kør på RN8 mod Toulon og drej til højre mod motorvejen og “centre commercial” – her ligger Carrefour. Det er også i dette område, at den store sportsbutik Decathlon ligger med et kæmpe udvalg i alt indenfor sport.

Toulon er også en rigtig god by at handle ind i med mange spændende butikker. Vil I gerne i et stort indkøbscenter, kan vi anbefale Mayol centret, som ligger i centrum af byen.